четверг, 10 декабря 2009 г.

Сьогодні Юля Тимошенко є уособленням найгіршого періоду кучмізму – зразка голови Адміністрації Кучми - В.Медведчука

Ті, проти кого зібралися майдани в країні в 2004 році, ті, проти кого зі сцени київського майдану виступала Ю.Тимошенко – тепер в команді прем’єр-міністра. І непримиренна боротьба з режимом Кучми, і Майдан були для Юлі лише сходами на вершини влади.
Саме Тимошенко врятувала Медведчука й інших фальсифікаторів та злочинців часів Кучми від покарання – бо Турчинов був головою СБУ і не дозволив притягнути їх до відповідальності.
Леонід Кравчук неодноразово заявляв і заявляє, що екс-голова адміністрації президента Леоніда Кучми та головний ідеолог його репресивного режиму Віктор Медведчук консультує БЮТ та Партію регіонів. А це означає тільки одне – між цими двома лідерами немає жодної різниці. Для кланів однаково – хто переможе, інтереси олігархів будуть захищені.

2008 року сама Ю.Тимошенко в ефірі каналу «1+1» про готовність співпрацювати з В.Медведчуком.
Юля вже зараз повертає «цінні» кадри Медведчука у владу. Це не просто є плата за «співпрацю», Ю.Тимошенко потрібні опричники, які готові робити усе.   
Однопартієць Медведчука Т.Козак, якого за корупцію на митниці звільняв навіть Кучма, тепер працює заступником голови Державної митної служби України.
Нещодавно ДПА у Закарпатській області очолив М.Хом’як – відомий колишній керівник Львівської ДПА та активний член СДПУ(о). За часи його попереднього керівництва після перевірок податківців повісилася людина, а іноземні бізнесмени тікали з України.
А.Портнов допомагав своїм господарям за безцінь привласнювати державне майно та знищувати опозиційний бізнес.
Усі вони за наказами В.Медведчука у 2004 році намагалися через коліно зламати цілу країну. Вочевидь, Ю.Тимошенко хоче використати їх досвід.
У світлі такої кадрової політики уряду Тимошенко, не дивним буде, якщо очолити  запропоноване нею Антикорупційне бюро буде запропоновано колишньому керівнику вище згаданих чиновників та раднику Тимошенко Вікторові Медведчуку.
Сьогодні Україна опинилася перед доленосним вибором – або демократія та повернення до Європи, або відродження «совка» із усіма його недоліками без жодних соціальних гарантій для громадян, або взагалі – встановлення кривавої латиноамериканської диктатури із уседозволеностю для обраних (тільки погляньте на «подвиги» депутатів БЮТ) та абсолютним безправ‘ям для усіх інших.

Комментариев нет:

Отправить комментарий